Buteyko Instructors Norway

sven erlendSven-Erlend Anderssen, Norway

Jeg har vært interessert i pustens innvirkning på kroppen i mange år, først kun i forhold til meditasjon og trening av sinnet, men etterhvert som jeg har gått dypere i feltet har jeg blitt minst like interessert i pustens effekt på fysisk helse. Jeg har selv trent forskjellige pusteteknikker over tid for å bli friskere etter langvarig kronisk sykdom, og av disse teknikkene er Buteyko-metoden den som har fungert best. Derfor var det naturlig for meg å oppsøke Buteyko instruktørutdannelse når jeg begynte å bli bedre. I tillegg holder jeg sertifiseringer i Oxygen Advantage, Wim Hof Metoden og HRV Heartmath trening. Summen av disse teknikkene gir meg en velfylt verktøykasse med kraftfulle virkemidler til å veilede mine klienter. Jeg tilbyr nå Buteyko-trening gjennom forskjellige workshops og en til en trening i Norge rettet alle som er interessert i å forbedre sitt pustemønster. Du finner meg på min Hjemmeside Zensven.no, alternativt kan jeg kontakes på
[email protected]

kirsti anita olsen imgKirsti Anita Olsen – Grimstad, Norway

For noen år siden ble jeg rammet av sykdom som gjorde at livet forandret seg og jeg ikke kunne virke som lærer. Siden har jeg søkt etter «metoder» for å bli frisk og komme tilbake til arbeidslivet.

Jeg brukte mange år i det ordinære helsevesenet uten å finne en løsning på det som plaget meg. I denne perioden brukte jeg pusteøvelser jeg kjente fra yoga-filosofien både som smertelindring, stressreduksjon, og for å klare å stå i emosjonelle utfordringer. Til tross for egeninnsats og etterhvert adekvat behandling, klarte jeg allikevel ikke å kommet tilbake til energinivået jeg hadde tidligere.

Så kom jeg over Buteykometoden. Jeg leste meg opp, prøvde ut øvelsene, og energien min endret seg på noen dager. Jeg forsto at jeg hadde pustet for mye og startet målrettet trening med nye øvelser. For første gang på mange år hadde jeg energi og følte meg våken, og jeg erfarte hvor viktig bevisst og funksjonell pust er for vår helhetlige helse. Dette vekket lysten til å formidle til andre hvordan vi med enkle grep og lite innsats kan endre hverdagen vår til det bedre.

I tillegg til Buteykometoden har jeg Breath Mastery Fundamentals Course og Advanced Fundamentals Course ved Breath Mastery.

Jeg bor i Grimstad, men foreleser og holder workshops og kurs i pustearbeid over hele landet.

På hjemmesiden min finner du mer informasjon om kurs og arrangementer.

Hjemmeside : www.pustekurs.no
E-post : [email protected]

kristen moss imgKristen Moss – Vestfold og Telemark, Norway

Kristen Moss is originally from Canada but has called Norway home for almost two decades.

She is a Holistic Nutrition Consultant and Buteyko Breath Work Instructor.

Kristen works with individuals who are eager to improve their health through whole food plant-based nutrition. Elevating your health expression through honouring the body as an intelligent system is at the core of Kristen’s meal plans and workshops. Breathwork and intuitive eating can help you nourish your body while reducing symptoms.

This approach is suited to both men and women looking to recover from lifestyle diseases that include anxiety, sleep apnea, asthma, obesity, dysfunctional breathing, chronic fatigue syndrome and adrenal fatigue.

Website: www.friendlyplate.org
Email: [email protected]


Kristen Moss er opprinnelig fra Canada, men har kalt Norge hjem i snart to tiår.

Hun er holistisk ernæringskonsulent og Buteyko pustearbeidsinstruktør.

Kristen jobber med individer som er ivrige etter å forbedre helsen sin gjennom kosthold og stressmestring. Å heve helseuttrykket ditt gjennom å hedre kroppen som et intelligent system er kjernen i Kristens måltidsplaner og workshops. Pustearbeid og intuitiv spising kan hjelpe deg med å gi næring til kroppen din samtidig som du reduserer symptomene.

Denne tilnærmingen er egnet for både menn og kvinner som ønsker å komme seg etter livsstilssykdommer som inkluderer angst, søvnapné, astma, fedme, dysfunksjonell pust, kronisk utmattelsessyndrom og binyretretthet.

Nettsted: www.friendlyplate.org
E-post: [email protected]

isabel gylling imgIsabel Gylling – Oslo, Norway

For noen år tilbake tok jeg en helsesjekk som inkluderte en test i lungekapasitet, den var 70% av det den burde ha vært. Jeg har lenge skjønt at jeg ikke puster optimalt, men ikke vitet hvorfor.

At jeg begynte å interessere meg for pusten startet med isbading, hvor pusten er et viktig aspekt. Det resulterte i intens søken på nett, etterhvert flere kurs og timesvis egenpraksis i pusteøvelser. Jeg er sertifisert i både Buteyko metoden og i Oxygen Advantage metoden.

Som massør og yogalærer er pusten et essensielt verktøy, men jeg holder også pustekurs online og jobber 1-til-1 med klienter i pustearbeid, enten vi møtes fysisk eller online. For meg er det viktig å fomidle både teori og praksis. Når vi skjønner hvorfor vi gjør noe vil den kunnskapen lande i oss mye dypere og bli med oss livet ut.

Å bli kjent med egen pust er noe som absolutt alle har stort utbytte av. Klientene mine varierer fra de som sliter med søvn, som ønsker å optimalisere trening, de som sliter med stress, astmatikere, yogalærere, og de som er generelt nysgjerrige på å optimalisere pusten for en forbedret helse.

Website: www.pusteportalen.no
Email: [email protected]

juan arango imgJuan Arango – Ski, Norway

Born and raised in Colombia, Juan is married to a Norwegian and resides currently with is family in Oslo, Norway. His motivation behind breathwork lies in working with people who suffer from depression, sleeping disorders and Asthma. In addition, his practises also encourage those who are on the path to self discovery.

Juan graduated with a bachelor in Sound Engineering and is involved in senior high students in media studies. There, he often encounters pupils who are challenged by the demands of high tech communication. He has previously completed a course in the Wim Hoff method in 2018 where he first heard about Buteyko. It was during his initial practice in Buteyko, that he cured himself of stress induced Asthma.

Juan is committed to helping others who are also open to the power of the breath.

Email: [email protected]
Tel: +47 97976703

Erna Bragadottir imgErna Bragadottir – Hamar, Norway

I live in Hamar, working as a student counselor. After a long period of stress and asthma related ailments, I came in contact with the Buteyko method. I really enjoyed getting to know the method and eventually I started the Instructor Education. Studying and practicing Buteyko has really had positive effects on my everyday life. I breathe and sleep better, am more focused and calm.

In my work I meet young people with stress and stress related ailments. General restlessness, anxiety and sleeping difficulties are not uncommon. Many of those I meet have dysfunctional breathing patterns, and that is a big factor in their ailments.

In my work I want to share my knowledge and bring in better breathing habits to students, making them better to cope with their everyday struggle and challenges.


Jeg bor i Hamar, er sosionom med viderutdanninger innnenfor kognitiv terapi og psykodrama. Jeg arbeider som samtaleterapeut for studenter. Etter en langvarig periode med stress og astmarelaterte plager kom jeg i kontakt med Buteykometoden. Jeg ble nysgjerrig og brukte tid på å bli kjent med metoden og med øvelser på nettet. Etter hvert startet jeg på Instruktørutdanning.

Metoden har hatt svært positive innvirkninger på min hverdag og min helse. Jeg sover bedre, er mer konsentrert, avslappet og har funnet en ny ro.

I min hverdag møter jeg mange unge mennesker med stress og stressrelaterte plager. Generell uro, angst og søvnvansker er ikke uvanlig. Mange av de jeg møter sliter med et uhensiktsmessig pustemønster som kan være en faktor i deres plager.

Jeg ønsker å dele kunnskap og formidle hensiktsmessig pustemønster til studenter og andre som ønsker å få bedre helse, konsentrasjon og trene opp sin fokuseringsevne(atteintion span).

Erna Bragadottir

Tel: +47 90644758 / +90644758
Email: [email protected]

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop