Buteyko Breathing Clinic Instructors – Serbia

Ildikó Fabó – Subotica

Ildikó Fabó – Subotica

Ja sam Ildiko Fabo, iz Srbije. Rođena sam 1975. godine u Subotici i od svoje 16. godine profesionalno se bavim sportovima izdržljivosti, pre svega biciklizmom, maratonskim trčanjem i triatlonom. Diplomirani sam trener u biciklizmu od 2005. godine. Osvojila sam više državnih prvenstava u ovim sportovima, a u svojoj čak 47. godini uspela sam da ostvarim i neke svoje lične rekorde. Nažalost, celog života sam disala na usta i nisam toga bila svesna dok se nisu pojavili dentalni problemi, koji su doveli u pitanje zdravlje mojih zuba.

Sa Buteyko i Oxygen Advantage metodama sam se prvi put susrela 2020. godine, kada sam počela da učim i isprobavam ove tehnike na sebi uz pomoć knjiga. Već tada sam bila odlučna u tome da želim dublje da istražim obe metode, da se bavim njima i želela sam da prenesem ove sjajne metode drugima. Mislim da je važno informisati i edukovati ljude o mogućim zdravstvenim posledicama nepravilnog disanja i kako optimizacija disanja može preventivno pomoći u tome.

Ove tehnike disanja uspešno koristim među trkačima amaterima. Moj primarni moto je: Nemoj trenirati više, treniraj bolje! Zato koristim metode treninga kao što su kretanje u više ravni, bosonogo treniranje, holistički pristup prema treningu, Buteyko metoda.

Očekujem da moji klijenti budu deca koja se bore sa poremećajem pažnje, profesionalni i rekreativni sportisti orijentisani na performanse i svi oni koji su voljni da učine nešto za svoje zdravlje, blagostanje, bolji san i dugovečnost.

Email: [email protected]
Telephone: +381642254760
Website: https://optiforma.rs/sr
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008534106857

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop