Follow Us

Buteyko Breathing Instructors – Hungary

Péter Lakatos Master Buteyko Instructor

Peter is a Master SFG Instructor with Pavel Tsatsouline and creator and Chief Instructor of Ground Force Method. He is also a Krav Maga Expert 3 Level Instructor and International Team Instructor with Eyal Yanilov, Krav Maga Global. Peter is also a Black Belt Brazilian Jiu Jitsu instructor with Carlson Gracie Jr and Buteyko teacher, Oxygen Advantage master trainer. He works with elite athletes, special units around the World and consults with Olympic Federations.

 

Contact:

Email: peter@peterlakatos.hu
Web: www.peterlakatos.hu

Varga-Szilagyi Gyula

Elete nagy reszeben kronikus asztmaban szenvedett. A Buteyko-fele legzestechnika alkalmazasaval tokeletesen meggyogyitotta magat. Irorszagban Patrick McKeownnal, Andrej Novozsilovnal es Moszkvaban Ludmilla Buteykonal szerzett Buteyko terapeuta, majd terapeuta-tanari diplomat. Tanfolyamai reven Magyarorszag-szerte rengeteg embert segitett hozza, hogy megjavitsa eletminoseget, visszanyerje egeszseget.

Gyula suffered from asthma for most of his lifetime. After applying the Buteyko Method he made a complete recovery. He was trained as an instructor by Patrick McKeown, Dr Andrey Novozhilov and Dr Ludmila Buteyko. He is also accredited to train Buteyko instructors. Many people have greatly improved their quality of life and reduced their need for medication after they attended his courses.

Gyula offers Buteyko courses throughout Hungary.

Varga-Szilagyi Gyula
Tel: +36 20 955 3435
E-mail:info@buteyko.hu
Web: http://buteyko.hu/ and https://www.facebook.com/buteyko.hu/

Lukács István Péter

Egész gyerekkoromban szenvedtem: sok felső légúti betegség, mandula műtétek és azután rendkívül erőteljes parlagfű allergia. Odáig jutottam, hogy asztmás rohamaim lettek,szteroidos spray kellett.

Innen sok évi jógagyakorlás és meditáció segítségével nagyot javult az állapotom, de az allergia nem szűnt meg. Emiatt utaztam el Patrickhoz Írországba, mert meg akartam ismerni azt a technikát, ami segít!

Nem csak magamnak tanultam, az első pillanattól tudtam, másoknak is segíteni szeretnék. Nálam a Buteyko módszer és a sok ezer éves jógikus tudás egymásra találtak, igyekszem teljes értékű és használható módszert átadni.

Email: lukacsistvanpeter@gmail.com
Tel: +36309303939

Iványosi-Szabó Zoltán

Közel 30 éve keresem a harmónia, az egészség megőrzéséhez, visszaszerzéséhez hatékony módszereket. Buteyko módszer volt, az egyik mely igazi áttörést hozott. Segítségével az egészség egyik legfontosabb elemét a légzést segítem helyreállítani, mely igazi áttörést biztosit az embereknek.

2011-ben az év Coacha voltam International Coach Federation-nal.

 

Elérhetőségek:
Tel: +36 20 922 5475
E-mail:info@buteykolegzes.hu
Web: https://buteykolegzes.hu/ and https://www.facebook.com/legzesterapia

Gábor Szivós – Eger, Hungary

Edző vagyok – kemény stílusú kettlebell-instruktor, gerincbarát-edző, aki azt tapasztalja, hogy a mai modern emberben az életmódunk miatt elromlanak a dolgok és sokszor előbb helyre kell állítani a helyes működést, csak utána foghatunk bele a valódi edzésbe.
Gyerekkorom óta sportolok és kb húsz éve vagyok parlagfű allergiás. Ez a két dolog az, ami elvezetett a Buteyko-módszer tanulmányozásához, majd gyakorlásához és a jobb teljesítményen és egészségen keresztül, egy jobb életminőséghez. Szeretném ezt az utat másoknak is megmutatni.

Véleményem szerint edzőként felelősséggel csak úgy tevékenykedhetem, ha tanítványaimnál a megfelelő alapokra építek fizikális kapacitásokat. Ilyen alap, az alapok alapja, a légzés hatékony működése.

Ehhez én a ButeykoClinic módszert használom úgy a csoportos óráimon, mint a privát edzéseimen, vagy akár a gerincsérv megelőzéssel foglalkozó mini edzés-sorozataimon is.

Location: Hungary, Eger
Mobile: +36703872133
Email: szivosgabor76@gmail.com
Facebook: Szivós Gábor
Instagram: szivosgabor_edzo
Web: www.forfit.hu

Cserhalmi Eszter – Miskolc, Hungary

StrongFirst Elite instruktor, edző, sport-táplálkozási coach, gerinctréner, jóga oktató és Oxygen Advantage Master trainer vagyok.

Mindig imádtam a sportot, a mozgást, de gyemekkori mozgás-által kiváltott asztmás tüneteim miatt a helytelen légzés sokáig akadályozta, hogy felhőtlenül élvezhessem a sportot. Családomban asztmás és magas vérnyomásos betegek problémáira keresve enyhülést találkoztam a Buteyko Clinic módszerével és 2015 óta aktívan gyakorlom. Azonnal magával ragadott az egyszerűsége, a könnyű alkalmazhatósága és hogy mennyire könnyen személyre lehet szabni minden gyakorlatot. Azóta szenvedélyese tanítom mindenkinek, aki nyitott a változásra és komolyan gondolja az egészsége vagy akár a sport-teljesítménye javítását.

Location: Miskolc, Hungary
Mobile: +36 70 395 3651
Email: eszter.cserhalmi@gmail.com
Facebook: Cserhalmi Eszter

Zsidákovits Péter – Százhalombatta / Budapest, Hungary

StrongFirst Instruktor, Gyógy- és Sportmasszőr, FDM (Fascia Distortion Modell) terapeuta, Buteyko Clinic Instruktor vagyok.

Mindig azt keresem, mivel tudom még jobban segíteni azokat az embereket, akik hozzám fordulnak. Edzőként, majd masszázsterapeutaként már csak a légzés megfelelő tanítása hiányzott az életemből. Ekkor ismertem a Buteyko Clinic rendszerét és egyből tudtam, hogy ezzel a módszerrel fogom az emberek életét jobbá tenni. Legyen szó akár alvásminőség javításról, allergia vagy asztma kezeléséről, stressz menedzsmentről, magas vérnyomás kezeléséről, a Buteyko módszerrel segíteni tudom azokat, akik hozzám fordulnak.

Location: Százhalombatta és Budapest
Mobile: +36706734607
Email: zsidakovits.peti@gmail.com
Facebook: Zsidákovits Péter

Jakus Szabolcs

Naturál testépítő, erőemelő és biohacker vagyok. 17 éves koromig sosem sportoltam így 112 kg-ot értem el, ekkor nagy változás következett be az életemben és azóta is kutatom, hogyan lehet maximalizálni a sport teljesítményt és az egészséget. Nagy hátrányból indultam, tehát tudom mit érez az az ember, aki csak a hátérből figyeli a siker történeteket és szeretne fittebb és energikusabb lenni. Megismerkedtem a légzéssel és ennek a szervezetre való hatásával, már ekkor is optimálisnak mondható volt az testi állapotom, de így is egy hatalmas lépés volt a légzés helyes kivitelezése. Ha te is szeretnéd növelni a sport teljesítményed vagy a regenerációd, illetve, ha allergiával, asztmával vagy magas vérnyomással bajlódsz keress bizalommal.

 

 

Mobile: +36 30 93 100 59
Email: jakus.szabi19@gmail.com
Facebook: jakus.szabolcs

Edina Széles – Debrecen, Hungary

Már gyerekkorom óta egészségügyi pályára készültem. Gyógyszerészként dolgozok, de egyre nagyobb szerepet kap az életemben az alternatív gyógyászat is. Vallom, hogy mindenkinek joga van dönteni arról, milyen terápiát vesz igénybe a gyógyulásához, illetve egészségének fenntartásához. Fontosnak tartom, hogy a gyerekek minél többet tudjanak arról, miként tehetnek egészségükért. A velük történő munka mindig tartogat meglepetéseket.

A Buteyko-módszerrel néhány éve ismerkedtem meg, azóta már a mindennapjaim része. Nagyon szerencsésnek érzem magam, amiért személyesen Patrick McKeowntól tanulhattam.

Debrecenben élek és dolgozok.

Elérhetőségem: edina.szeles@gmail.com

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop