Buteyko Breathing Instructors – Hungary

Peter lakatos e1507116144232Péter Lakatos Master Buteyko Instructor

Peter is a Master SFG Instructor with Pavel Tsatsouline and creator and Chief Instructor of Ground Force Method. He is also a Krav Maga Expert 3 Level Instructor and International Team Instructor with Eyal Yanilov, Krav Maga Global. Peter is also a Black Belt Brazilian Jiu Jitsu instructor with Carlson Gracie Jr and Buteyko teacher, Oxygen Advantage master trainer. He works with elite athletes, special units around the World and consults with Olympic Federations.

 

Contact:

Email: [email protected]
Web: www.peterlakatos.hu

Gyula portre e1507116293732Varga-Szilagyi Gyula

Elete nagy reszeben kronikus asztmaban szenvedett. A Buteyko-fele legzestechnika alkalmazasaval tokeletesen meggyogyitotta magat. Irorszagban Patrick McKeownnal, Andrej Novozsilovnal es Moszkvaban Ludmilla Buteykonal szerzett Buteyko terapeuta, majd terapeuta-tanari diplomat. Tanfolyamai reven Magyarorszag-szerte rengeteg embert segitett hozza, hogy megjavitsa eletminoseget, visszanyerje egeszseget.

Gyula suffered from asthma for most of his lifetime. After applying the Buteyko Method he made a complete recovery. He was trained as an instructor by Patrick McKeown, Dr Andrey Novozhilov and Dr Ludmila Buteyko. He is also accredited to train Buteyko instructors. Many people have greatly improved their quality of life and reduced their need for medication after they attended his courses.

Gyula offers Buteyko courses throughout Hungary.

Varga-Szilagyi Gyula
Tel: +36 20 955 3435
E-mail:[email protected]
Web: http://buteyko.hu/ and https://www.facebook.com/buteyko.hu/

Lukacs istvan peter imgLukács István Péter

Egész gyerekkoromban szenvedtem: sok felső légúti betegség, mandula műtétek és azután rendkívül erőteljes parlagfű allergia. Odáig jutottam, hogy asztmás rohamaim lettek,szteroidos spray kellett.

Innen sok évi jógagyakorlás és meditáció segítségével nagyot javult az állapotom, de az allergia nem szűnt meg. Emiatt utaztam el Patrickhoz Írországba, mert meg akartam ismerni azt a technikát, ami segít!

Nem csak magamnak tanultam, az első pillanattól tudtam, másoknak is segíteni szeretnék. Nálam a Buteyko módszer és a sok ezer éves jógikus tudás egymásra találtak, igyekszem teljes értékű és használható módszert átadni.

Email: [email protected]
Tel: +36309303939

Oxa bemutatkoz%C3%A1s imgIványosi-Szabó Zoltán

Közel 30 éve keresem a harmónia, az egészség megőrzéséhez, visszaszerzéséhez hatékony módszereket. Buteyko módszer volt, az egyik mely igazi áttörést hozott. Segítségével az egészség egyik legfontosabb elemét a légzést segítem helyreállítani, mely igazi áttörést biztosit az embereknek.

2011-ben az év Coacha voltam International Coach Federation-nal.

 

Elérhetőségek:
Tel: +36 20 922 5475
E-mail:[email protected]
Web: https://buteykolegzes.hu/ and https://www.facebook.com/legzesterapia

profilképem imgGábor Szivós – Eger, Hungary

Edző vagyok – kemény stílusú kettlebell-instruktor, gerincbarát-edző, aki azt tapasztalja, hogy a mai modern emberben az életmódunk miatt elromlanak a dolgok és sokszor előbb helyre kell állítani a helyes működést, csak utána foghatunk bele a valódi edzésbe.
Gyerekkorom óta sportolok és kb húsz éve vagyok parlagfű allergiás. Ez a két dolog az, ami elvezetett a Buteyko-módszer tanulmányozásához, majd gyakorlásához és a jobb teljesítményen és egészségen keresztül, egy jobb életminőséghez. Szeretném ezt az utat másoknak is megmutatni.

Véleményem szerint edzőként felelősséggel csak úgy tevékenykedhetem, ha tanítványaimnál a megfelelő alapokra építek fizikális kapacitásokat. Ilyen alap, az alapok alapja, a légzés hatékony működése.

Ehhez én a ButeykoClinic módszert használom úgy a csoportos óráimon, mint a privát edzéseimen, vagy akár a gerincsérv megelőzéssel foglalkozó mini edzés-sorozataimon is.

Location: Hungary, Eger
Mobile: +36703872133
Email: [email protected]
Facebook: Szivós Gábor
Instagram: szivosgabor_edzo
Web: www.forfit.hu

cserhalmi eszter imgCserhalmi Eszter – Miskolc, Hungary

StrongFirst Elite instruktor, edző, sport-táplálkozási coach, gerinctréner, jóga oktató és Oxygen Advantage Master trainer vagyok.

Mindig imádtam a sportot, a mozgást, de gyemekkori mozgás-által kiváltott asztmás tüneteim miatt a helytelen légzés sokáig akadályozta, hogy felhőtlenül élvezhessem a sportot. Családomban asztmás és magas vérnyomásos betegek problémáira keresve enyhülést találkoztam a Buteyko Clinic módszerével és 2015 óta aktívan gyakorlom. Azonnal magával ragadott az egyszerűsége, a könnyű alkalmazhatósága és hogy mennyire könnyen személyre lehet szabni minden gyakorlatot. Azóta szenvedélyese tanítom mindenkinek, aki nyitott a változásra és komolyan gondolja az egészsége vagy akár a sport-teljesítménye javítását.

Location: Miskolc, Hungary
Mobile: +36 70 395 3651
Email: [email protected]
Facebook: Cserhalmi Eszter

Zsidákovits Péter imgZsidákovits Péter – Százhalombatta / Budapest, Hungary

StrongFirst Instruktor, Gyógy- és Sportmasszőr, FDM (Fascia Distortion Modell) terapeuta, Buteyko Clinic Instruktor vagyok.

Mindig azt keresem, mivel tudom még jobban segíteni azokat az embereket, akik hozzám fordulnak. Edzőként, majd masszázsterapeutaként már csak a légzés megfelelő tanítása hiányzott az életemből. Ekkor ismertem a Buteyko Clinic rendszerét és egyből tudtam, hogy ezzel a módszerrel fogom az emberek életét jobbá tenni. Legyen szó akár alvásminőség javításról, allergia vagy asztma kezeléséről, stressz menedzsmentről, magas vérnyomás kezeléséről, a Buteyko módszerrel segíteni tudom azokat, akik hozzám fordulnak.

Location: Százhalombatta és Budapest
Mobile: +36706734607
Email: [email protected]
Facebook: Zsidákovits Péter

Szabolcs Jakus imgJakus Szabolcs

Naturál testépítő, erőemelő és biohacker vagyok. 17 éves koromig sosem sportoltam így 112 kg-ot értem el, ekkor nagy változás következett be az életemben és azóta is kutatom, hogyan lehet maximalizálni a sport teljesítményt és az egészséget. Nagy hátrányból indultam, tehát tudom mit érez az az ember, aki csak a hátérből figyeli a siker történeteket és szeretne fittebb és energikusabb lenni. Megismerkedtem a légzéssel és ennek a szervezetre való hatásával, már ekkor is optimálisnak mondható volt az testi állapotom, de így is egy hatalmas lépés volt a légzés helyes kivitelezése. Ha te is szeretnéd növelni a sport teljesítményed vagy a regenerációd, illetve, ha allergiával, asztmával vagy magas vérnyomással bajlódsz keress bizalommal.

 

 

Mobile: +36 30 93 100 59
Email: [email protected]
Facebook: jakus.szabolcs

Széles EdinaEdina Széles – Debrecen, Hungary

Már gyerekkorom óta egészségügyi pályára készültem. Gyógyszerészként dolgozok, de egyre nagyobb szerepet kap az életemben az alternatív gyógyászat is. Vallom, hogy mindenkinek joga van dönteni arról, milyen terápiát vesz igénybe a gyógyulásához, illetve egészségének fenntartásához. Fontosnak tartom, hogy a gyerekek minél többet tudjanak arról, miként tehetnek egészségükért. A velük történő munka mindig tartogat meglepetéseket.

A Buteyko-módszerrel néhány éve ismerkedtem meg, azóta már a mindennapjaim része. Nagyon szerencsésnek érzem magam, amiért személyesen Patrick McKeowntól tanulhattam.

Debrecenben élek és dolgozok.

Elérhetőségem: [email protected]

Szadeczky Kardoss updateSzádeczky-Kardoss Csaba – Szentendrén, Hungary

TRX oktatóként, Buteyko Clinic és Oxygen Advantage Instruktorként, Sport és Life illetve Team és Csoportos coachként és kézilabda szakedzőként dolgozom Szentendrén. Egész életemet meghatározta a sport, a mozgáson keresztül szemlélem a világot. Célom, hogy a velem dolgozó kliensek (legyen szó diákokról, versenysportolókról, szabadidő sportolókról, vagy egyáltalán nem sportolókról) minél jobb teljesítményre legyenek képesek a pályán és a magánéletben egyaránt, úgy, hogy emellett megőrizzék az egészségüket, sőt javítsanak is rajta. Képesítéseim:

 • SMR System szakértő (2010, Masszőr Akadémia, vezető oktató: Csíky Ferenc)
 • K-Active Kinesiology Taping terapeuta (2010, K-Active Hungary, Siegfried Breitenbach)
 • Testnevelő-Gyógytestnevelő (SE-TSK (TF), MA, 2012)
 • Kézilabda szakedző (SE-TSK (TF), 2014, dr. Ökrös Csaba)
 • TRX oktató (STC, SMSTC, 2015, R-Med Akadémia, Pozsonyi Zsolt)
 • DBands tréner (2015, R-Med Akadémia, Garami Zsolt)
 • Oxygen Advantage instruktor (2020, 360° Akadémia, Lakatos Péter, Cserhalmi Eszter)
 • Life és Sport Coach (2020, Media Coaching, Zelinka Ildikó, dr. Gulácsi Bernadett)
 • Team és Csoportos Coach (2020, Media Coaching, Gáspár Gabriella, Majoros István)
 • Buteyko Clinic instruktoe (2020, 360° Akadémia, Lakatos Péter)

Elérhetőségeit:

Telefonszám: 20/2853689
E-mail:[email protected]
web: szkcsaba.com
facebook: www.facebook.com/szkcsaba.coach

Kocsis Dora imgKocsis Dóra – Keszthely, Hungary

Elsősorban rekreációs sportolókkal, sportolni vágyókkal, idősekkel és gyermekekkel foglalkozom.

Csoportos- és személyi edzések, valamint mozgás- és manuálterápiás technikák segítségével igyekszem a hozzám fórdulóknak segítni, életminőségükön javítani.

– Buteyko Clinic Oktatóként a helyes légzés és minőségi alvás megteremtésében lehetek a segítségedre, melyek alappillérei egészségünknek.

– A Struktúrális Kötőszöveti Manipulációt a mozgásszervi problémák, tartáshibák fejlesztésére, sérülések utáni rehabilitációban használom.

– A Barefoot Training programot a StickMobility, Animal Flow, MovNat Iskolák rendszereit, valamint többek között az SMR, ViPR, TRX eszközöket a fundamentális emberi mozgások megtanítására, funkcionális edzéseknél alkalmazom.

Mindezek egy Sporttudományi Területen szerzett MSc Humánkineziológia Diplomára épülnek.

Telefonszám: 06-70-6281448
E-mail: [email protected]
Website: therapyinmotion.ch

Varga AgnesVarga Ágnes

Személyi edző,
rehabilitációs- és gerinctréner,
női jóga oktató,
Buteyko Clinic oktató.

Gyerekkorom óta a sport a szenvedélyem, ezért is volt kézenfekvő a Testnevelési Egyetem elvégzése. De valahogy mindig is tudtam, hogy nem az iskolait testnevelés órák érdekelnek, hanem a személyre szabott edzések, ahol a vendégeimnek testi-, lelki és szellemi szinten is tudok segíteni. Rehabilitációs végzettségem előnyt adott, hogy különféle mozgásszervi problémákat is tudjak kezelni, akár mozgássérült embereken is. Igazán csak akkor tanultam és tapasztaltam meg a légzés erejét és hatékonyságát, amikor elkezdtem magamon alkalmazni a Buteyko módszert, mert enyhe szívritmuszavarral élek.

Most már Buteyko Clinic oktatóként tudatosult bennem, hogy mennyire fontos a helyes légzésmintát megtanítani gyermekeinknek is, mert így lesznek egészséges, stresszmentes, jól alvó és fizikálisan erős felnőttek.

Fordulj hozzám bizalommal, ha pánikbetegség, depresszió, stressz, asztma, allergia túlsúly problémáid vannak neked és/vagy gyermekednek, ha szeretnél az életminőségeden javítani és/vagy sportteljesítményedet fokozni.

E-mail: [email protected]
Mobile: +36 30/4568-175

Csillik Arpad imgCsillik Árpád 

Gyerekekkel, serdülőkkel és felnőttekkel egyaránt napi szinten több éve foglalkozom.

Fiatalokat sportiskolában testnevelő tanárként-, felnőtteket pedig már közel 10 éve edzőként segítem céljaik elérésében.

Hivatásom során látom, hogy az egészség, fittség alappilléreként szolgáló optimális légzésről szerzett információk tévesek és hiányosok, amelyek gyakran állnak az egészség vagy épp a teljesítmény útjába.

Jellemző, hogy asztma, magas vérnyomás, alvási apnoé, pánikroham, fokozott stressz esetén kizárólag gyógyszeres kezelésben részesülnek felnőttek és gyerekek egyaránt. A légzésterápia hatékony eszköztára és rendszere a tünetek enyhítésén túl hosszú távú megoldást jelenthet.

Gyógytestnevelő tanári végzettségemnek köszönhetően ismerem az alkalmazott eljárásokat, és úgy gondolom kiválóan támogatja egymást a két rendszer.

A Testnevelési Egyetemen számos kiváló hazai sportszakember tanítványaként Testnevelő, Gyógytestnevelő-Egészségfejlesztő tanári diplomát (MEd) szereztem. Ismereteim bővítése céljából hazai-, és nemzetközi továbbképzéseken veszek részt, valamint a Magyar Sporttudományi Társaság tagjaként aktív kutatómunkát végzek.

Amennyiben Ön vagy gyermeke egészségét fejlesztené a légzés által, kérem keressen bizalommal.

E-mail: [email protected]
Web: csillikarpad.hu
Facebook: www.facebook.com/csillika11

Szoke Patricia imgSzőke Patrícia – Budapest, Hungary

Magamról

1982-ben születtem. Már gyerekkoromban megannyi egészségügyi kihívással kellett szembenéznem. Bronchitis asztmával születtem és hat éves koromig állandó tüdőszanatóriumi kezelésre volt szükségem.

Felnőttkoromig végigkísérték az életemet különböző fertőzéses, gyulladásos és allergiás megbetegedések.

Emiatt komolyabban 6 éve kezdtem el tanulmányozni, hogy miként hat a modern életmód, a mozgáshiány, a stressz, a táplálkozás az egészségünkre, és miként tudjuk megtalálni a leghatékonyabb megoldásokat arra, hogy hosszútávon megtartsuk, illetve visszaszerezzük egészségünket.

A saját gyógyulásom megerősítette a hitemet abban, hogy megfelelő információk birtokában megteremthetjük magunknak az egészséget.

Küldetésem, hogy segítsek Holisztikus szemlélettel elérni az embereknek a testi-lelki harmóniát, visszaállítva szervezetük egyensúlyát.

Hiszem, hogy együtt megelőzhetjük a tanult, alkalmazott technikákkal a betegségek kialakulását, és kezelhetjük a már esetlegesen kialakult hiányállapotokat, a test egész rendszerének az újraprogramozásával a helyes működésbe való integrálásával.

A Buteyko program rengeteget segített az asztmám és pánikbetegségem kezelésében, gyógyulásom elősegítésében. Most már tudom, hogy minden egészségügyi kihívásnak illetve az egészséges szervezet fenntartásának az alapja a légzés helyreállítása, emiatt is szerettem volna Buteyko instruktor lenni.

Szakmai tapasztalat

Általam nyújtott egészségmegőrző szolgáltatások:

Svéd masszázs, sportmasszázs, thai masszázs, talpreflexológia, Fdm (fascia kezelés),
NMPT (Bene Máté féle természetes mozgásmintatréning), Gerinctréning, Személyi edzés, Életmód tanácsadás

Akikkel jellemzően a Buteyko programban szeretnék foglalkozni:

– Egészséges felnőttek, egyes egészségügyi kihívásban küzdő felnőttek is pl.: asztmások, alvási apnoésok, magas vérnyomásban szenvedők, pánikbetegek, autoimmunbetegek, metabolikus szindrómában szenvedők, inzulinrezisztensek;

– 10 év feletti egészséges gyerekek, alvási apnoés, asztmás, Adhd-s gyerekek.

Gyakorlási helyszínek, ahol tanítok:

Csepel 1213 Szentmiklósi út 63. saját kezelőm, társasházi lakás Bp. 13. ker Csata u.4 magán funkcionális edzőterem

Igény szerint házhoz is megyek Budapest területén belül. Online oktatást is vállalok.

Elérhetőségek:

Email : [email protected]
Tel: +36206616659

szabone gubanyi eva imgSzabóné Gubányi Éva – Tiszaújváros, Hungary

Tanárként dolgozom egy általános iskolában: magyar, orosz, német és angol szakos diplomákat szereztem az évek során. Jelenleg magyart és angolt tanítok 6-14 éves korú gyerekeknek.

Gyermekkorom óta sportolok, sok mozgásformát kipróbáltam életem során. Jelenleg kettlebellel és futással próbálom az egészségemet és fittségemet megőrizni.

Fiatal korom óta vannak allergiás panaszaim, ez a betegség felnőtt koromra asztmás tünetekkel egészült ki. Mindig is úgy éreztem, hogy légúti panaszaim gátolnak meg abban, hogy a sportban kihozzam magamból a maximumot. Ezért nagyon örültem, amikor rátaláltam a Buteyko módszerre, amivel sikerült légúti panaszaimat enyhíteni, amelyek a sportolás közben is nehézséget okoztak számomra.

Tanárként mindig arra törekedtem, hogy tudásomat átadhassam tanítványaimnak, Buteyko instruktorként is ez a célom.


 

I am a teacher in a primary school, I teach Hungarian and English languages for 6 to 14-year-old children. I have degrees as a teacher of German and Russian languages as well.

I have been doing sport from my childhood, I tried different types of workout. Nowadays I manage to save my health and fitness with kettlebell and running.

From my young ages I have been living with allergic problems, which turned to asthma bronchiale in my adulthood. I have always felt, that my respiratory and breathing problems hinder me to do my best in sport. That is why I was very happy, when I found the Buteyko method. It helped me to alleviate my symptoms, which caused me difficulties during sport activities.

As a teacher I have always aspired to give my knowledge to my students, so as a Buteyko instructor I have the same aim.

Location : Tiszaújváros, Hungary
Mobile: +36 30/997-9190
Email : [email protected]
Facebook: Éva Szabóné Gubányi

molnar norbert imgMolnár Norbert – Budapest, Hungary

Molnár Norbert vagyok, erőnléti edzőként és masszőrként dolgozom Budapesten.

Célom, hogy minden kliensemnek a legszélesebb körű segítséget tudjam nyújtani a sport és az egészségmegőrzés területén.

Fontos számomra, hogy a leghatékonyabb képzéseken vehessek részt és a legkiválóbb oktatóktól tanuljak. Ezért is végeztem el többek között az Oxygen Advantage, a Buteyko Clinic, a CFSC, a KSG és az FMS képzéseket is.

Ha szeretnél elmélyülni az Oxygen Advantage vagy a Buteyko Clinic légzéstechnikáiban és szeretnél fejlődni a sportodban, valamint az életed többi területén, akkor fordulj hozzám bizalommal.

Email: [email protected]
telefon: 0630/5559846

ligetvari anita imgLigetvári Anita – Győr, Hungary

A pályaválasztás során a segítő szakmák felé húzott a szívem. A holisztikus látásmódban (az embert test-lélek-szellem hármasságában), az alternatív módszerekben találtam meg a hivatásomat.
Lassan húsz éve ötvözöm a parapszichológia, a transzlégzés, a művészetterápia, valamint a gyászkísérés módszereit egyéni és csoportos formában egyaránt.

A Buteyko-légzés gyakorlatok segítenek a testi egészségének megőrzésében, illetve helyreállításában, az előző módszerek viszont sérült érzelmi mintázatok, generációs negatív életvezetési programok, illetve traumatikus emlékek feldolgozásában nyújtanak segítséget. Egyes esetekben egy korábban átélt veszteség vagy trauma miatt képtelen a test további fejlődésre, teljesítménynövekedésre.

A Buteyko-légzés módszerével testi szinten adhatok (orvosi támogatás mellett) segítséget gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt a következő problémák esetén:

 • asztma,
 • ADHD,
 • tanulási nehézségek,
 • krónikus szájlégzés,
 • magas vérnyomás,
 • diabétesz,
 • pánik betegségek,
 • szorongások,
 • alvási apnoé,
 • horkolás,
 • autoimmun betegségek,
 • inzulin rezisztencia,
 • fogantatási nehézségek,
 • változókori panaszok,
 • kiégés (burn out),
 • betegség utáni regenerálódás
  korai Alzheimer és Parkinson kór.

A többi módszerrel pedig (szükség esetén kombinálva) a problémát okozó mélyebb, tudatalatti okok érzelmi feldolgozáshoz tudok támogatást adni.

Email: [email protected]
Web: www.egyuttlegzes.hu
www.noiseg.hu

IMG 1240Varga Lászlóné Ági – Mosonmagyaróvár, Hungary
A Mosonmagyaróváron található Sziluett Mozgásstúdió tulajdonosa vagyok. 18 éve -mióta a közgazdász szakmát sportoktatói hivatásra cseréltem- folyamatosan tanulok, bővítem az oktatott sportjaim palettáját, a célom, hogy minél magasabb színvonalon, professzionálisan, holisztikus szemlélettel segíthessem a hozzám fordulókat.
Jelenleg 16 féle óratípust tanítok mint fit-ball tréner, pilates oktató, jógaoktató, aerial jóga oktató, Aviva Módszer oktató, fasciatréner, arctorna tréner, Buteyko Clinic instruktor.
Fő szakterületem a női egészség megtartása, helyreállítása, aminek középpontjában az egészséges gerinc, a jól működő hormonháztartás, az egészséges légzés és az ápolt arc áll.
A Buteyko Clinic instruktori végzettségemmel hozzásegítelek ahhoz, hogy Te is megtapasztalhasd: Nőnek lenni jó!
Meggyőződésem, hogy az életmiNŐség egyik alappillére az optimális légzés, enélkül nincs sem egészséges gerinc, sem kiegyensúlyozott hormonrendszer, sem ragyogó arcbőr.

Fontos kiemelni, hogy nemcsak hölgyek látogatják az óráimat, hiszen a Pilates gépes verzióit a férfiak igazi kihívásnak tekintik.

Az oktatott sportjaim sokszínűsége, a holisztikus szemléletű oktatási módszerem, az empátiám a garancia arra, ahogy ha hozzám fordulsz, a problémádra megoldást találunk!

Elérhetőségeim:
+36309396906
[email protected]
www.sziluettstudio.hu

IMG 0069Szücsné Nagy Noémi – Vas, Zala, Bács-kiskun megye, Hungary
Kisgyermekkorom óta folyamatosan felső légúti betegségekben szenvedtem, többet voltam beteg, mint egészséges, ez nagyon kihatott az életminőségemre. Első kis fiammal való várandóságom alatt asztmát diagnosztizáltak nálam, ettől kezdve szteroid tartalmú spray-t kellett használnom. Folyamatosan fáradt -és kimerült voltam, szörnyű alvási minőséggel. Az egészséges életmód mindig is szerves része volt az életemnek. Számtalan módszert kipróbáltam, ami elvileg segíthetett volna, azonban NEKEM az áttörést a Buteyko módszer hozta meg. Végtelen HÁLÁT érzek azóta is, mert kipihent, kiegyensúlyozott és aktív életet adott, amire két kis fiú mellet extra szükségem is van. 

Rögtön tudtam, hogy ez lesz a hivatásom/küldetésem másoknak is segíteni ezzel a fantasztikus és végtelenül egyszerű, mindennapokba illeszthető módszerrel. 

Végtelen lelkesedéssel várom, hogy megtaníthassam minél többeknek életminőségük javítása, egészségük visszanyerése érdekében, az alábbi problémák esetén is: pánikbetegség, asztma, allergia, tanulási nehézségek, magas vérnyomás fordulj hozzám bizalommal. Felnőttekkel és gyermekekkel is foglalkozom. 

Location: Vas, Zala, Bács-kiskun megye, Hungary

Moblie: +36 20 464 1844
Email: [email protected]
Facebook: Szücsné Nagy Noémi

IMG 20220726 093753Drotár Botond – Békéscsaba and Pécs, Hungary

Végzős gyógytornász hallgatóként, valamint Buteyko Clinic és Oxygen Advantage Instruktorként arra törekszem, hogy minél több embernek tudjam megmutatni a bennük rejlő potenciált egy egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életre.

A sport és az emberi mozgás sokszínűségé mindig is meghatározó szerepet játszott az életemben. Irántuk érzett szenvedélyemet szerettem volna, minél szélesebb körben megismertetni az emberekkel, emiatt választottam a gyógytornász hivatást. Tanulmányaim során találkoztam a légzés fontosságával, ez motivált, arra, hogy még jobban beleássam magam a témába. Legnagyobb hatással a Buteyko rendszer volt rám, ahol elsőkézből tapasztaltam meg mire lehetünk képesek a légzésünk segítségével.

Szeretettel várom minden kedves érdeklődő jelentkezését, akiknek segíthetek elérni a saját maguk elé kitűzött céljaikat.

Minden egy lélegzettel kezdődik.

Moblie: +36202975626
Email: [email protected]

picDr.Kovács Imola – Budapest and Keszthely

A pályafutásom gyógyszerészként kezdtem sok évvel ezelőtt és a hagyományos egészségügyben dolgoztam, több, mint egy évtizedet. Az első fiam születése után egyre inkább a holisztikus gyógymódok felé fordultam és számos alternatív módszert tanultam. Ötévesen a nagyobbik fiamat asztmával diagnosztizálták és gyógyszeres terápiával kezelték. 8 éves korára az asztmája teljesen megszűnt és azóta sincsenek asztmatikus tünetei. Amikor a kisebbik fiam is kórházba került légzési nehézségek miatt, elkezdtem olyan lehetőségek után kutatni, ahol gyógyszerek nélkül kezelhetők a légzési problémák. Ekkor találtam rá a Buteyko módszerre. Felismertem, hogy a tudatos légzés milyen központi szerepet tölt be a stressz kezelésében és a test természetes öngyógyítási képességében. Hálás vagyok ezért a nagyszerű módszerért, mert az elmúlt évben a kisebbik fiamnak is elmúltak a légzési nehézségei. A Buteyko légzés mellet egy hangterápiás módszerrel (Biofield Tuning) foglalkozom, ami a hangvilla rezgését használja arra, hogy kiegyensúlyozza a vegetatív idegrendszer működését.

Budapesten, Keszthelyen és online dolgozom.

Tel.: +36703120926
E-mail: [email protected]
Web: www.healinghome.hu

————————————————–

I started my career as a pharmacist many years ago and worked in allopathic medicine for more than a decade. After my first son had been born, I started to orient towards alternative medicine and studied many different healing modalities. My first son was diagnosed with asthma at the age of 5 and was put on medication.  He had a complete remission at the age of 8 and he’s had no symptoms of asthma since. When my younger son was also hospitalized with breathing difficulty, I started to search for a solution for his breathing problem without using medication and I found the Buteyko Method. I realized how the act of conscious breathing is crucial in reducing stress and in the body’s natural ability to heal itself. I am so grateful for this amazing Breathing Method because It’s been a year without my younger son having any signs of difficulty breathing. Besides the Buteyko Method I practice Biofield Tuning, which is a sound healing modality that uses sound produced by tuning forks to balance the autonomous nervous system.

I work in Budapest and Keszthely and online as well.

Tel.: +36703120926
E-mail: [email protected]
Web: www.healinghome.hu

Nagy RichardNagy Richárd – Győr

Gyermekek,tinédzserek felnőttek sportcéljaival, fejlesztésével és sport rehabilitációjával foglalkozom, mind rekreációs mind élsportolók körében. E mellett az IWI iskola Fitness Instruktor és Személyi edző képzés gyakorlati oktatója vagyok.

Jómagam gyermekként asztmával küzdöttem mely olyan mértékű lett, hogy szteroidos injekció kezelésre is szükségem volt akkoriban. Sportolni mindig is imádtam, de gyakori asztmás rohamaimnak köszönhetően szteroidos készítményeket (Ventolin stb..) sűrűn igénybe vettem az erős tünetek kezelésére.

Klienseim légzés fejlesztése kapcsán kerültem közelebb a Buteyko módszerhez és éreztem, hogy mielőbb el kel sajátítanom.
Munkám során szeretnék segíteni azoknak akik jó egészséggel és erőnléttel akarnak bírni!

Fontosnak tartom a légzés optimalizálását és a téves berögzüléseket javítani személyre szabottan, így teljes a légzés technikák javulásával az egészségfejlesztés.

Miben tudok segíteni? 

 • Krónikus túllégzés és szájlégzés
 • Magas vérnyomás,szív- és érrendszeri betegségek,
 • Inzulinrezisztencia, 1-es és 2-es típusú cukorbetegség
 • Asztma,COPD,köhögés,nehézlégzés
 • Cisztás fibrózis
 • Rhinitis,orrdugulás,száraz száj ébredésnél
 • Hideg kezek, lábak
 • Horkolás,alvási apnoe,álmatlanság
 • Fejfájás,gyenge koncentráció,feledékenység
 • Stressz kezelése-csökkentése,pánikbetegség
 • ADHD, ADD tüneteiben szenvedők
 • Epilepszia
 • Krónikus fáradtság,depresszió, 
 • Kiégés szindróma (Burnout)
 • Daganatos betegségek
 • Testtömeg optimalizálás

Milyen pozitív hatásai lehetnek, ha helyesen lélegzel?

 • Szervezeted a számára optimálisabb üzemmódra kapcsol át, ezáltal hatékony és gazdaságos működésed lesz mind a munkában és sportban egyaránt
 • Tartósabb és jobb koncentráció
 • Megnövekedett belső nyugalom-kevesebb stressz
 • Nyugodtabb-pihentetőbb alvás
 • Több energia-jobb fizikai terhelhetőség
 • Kevesebb félelem-nagyobb önbizalom
 • Jobb életminőség-nagyobb életkedv-boldogabb élet 🙂

Keressen bizalommal amennyiben a helyes légzés által Önt vagy gyermekét segítsem, és egy jobb életminőséget érjünk el.

E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/ricsi.nagy.18 and https://www.facebook.com/spartanfighternagyricsi


I started my career as a pharmacist many years ago and worked in allopathic medicine for more than a decade. After my first son had been born, I started to orient towards alternative medicine and studied many different healing modalities. My first son was diagnosed with asthma at the age of 5 and was put on medication.  He had a complete remission at the age of 8 and he’s had no symptoms of asthma since. When my younger son was also hospitalized with breathing difficulty, I started to search for a solution for his breathing problem without using medication and I found the Buteyko Method. I realized how the act of conscious breathing is crucial in reducing stress and in the body’s natural ability to heal itself. I am so grateful for this amazing Breathing Method because It’s been a year without my younger son having any signs of difficulty breathing. Besides the Buteyko Method I practice Biofield Tuning, which is a sound healing modality that uses sound produced by tuning forks to balance the autonomous nervous system.

I work in Budapest and Keszthely and online as well.

Tel.: +36703120926
E-mail: [email protected]
Web: www.healinghome.hu

Józsa Gellért - SzombathelyJózsa Gellért – Szombathely

Egy tudatosabb, egészségesebb élet 2009-ben került közel hozzám, amikor is megismerkedtem a kettlebell edzéssel. Ez a fajta mozgás a mindennapjaim részévé vált és mellette aktívan követtem azokat a trendeket, amelyek egy egészségesebb életet céloznak meg. Miután megismerkedtem a Buteyko módszerrel és elkezdtem alkalmazni, bár nem éreztem, hogy lennének problémáim, mégis elkezdtem jobban, energikusabban érezni magam.

A Buteyko módszer oktatásával a célom, hogy eljusson minél több emberhez. Egy olyan, életre szóló tudást szeretnék átadni, amivel a módszer gyakorlója minden helyzetben tud segíteni Önmagán, könnyedebbé tudja varázsolni a mindennapjait.

SFG I. Kettlebell és Macebell oktatóként az emberi mozgás minták mellett fontosnak tartom a légzés minták újratanulását is, amivel még egy egészséges ember is óriási változásokat tud elérni a saját életében.

A testi és lelki betegségek szintjén pedig az első lépésnek kellene lennie a helyes légzés által a szervezet optimális működésének visszaállítása.

Szeretettel várom a megkeresést akár felnőtt, akár gyermek esetében.

Elérhetőségeim:
tel.: 70/6000423
e-mail: [email protected]

Balogh Emese Viktória – Budapest and DunakesziBalogh Emese Viktória – Budapest and Dunakeszi

10 éve tartok edzéseket testépítés-fitness edzőként és funkcionális trénerként. 5 éve jött be az életembe a jóga, amit főiskolán tanultam 3 évig és jógamester diplomát kaptam kismama jóga és gyermekjóga specializáción. A Buteyko Clinicen tanultakat számtalan területen tudom alkalmazni: beviszem a jógaórákra, ezáltal a jógalégzéseket egy új nézőpontba tudom helyezni, új megtapasztalásokhoz segítve a hozzám járókat. Mind a sport, mind az egészséges életmód fontos számomra, ahol nem csak feladatokban, de rendszerekben gondolkozom. Az edzések alkalmával is remekül használhatóak a légzőgyakorlatok, sőt, mi több a nap azon részében is, ahol nincs edzés. A jó minőségű alvás sem képzelhető el helyes légzés nélkül.

A saját sikersztorim az, hogy több hónapig fennálló orrsprayfüggőségtől szabadultam meg a Buteyko módszer segítségével mindössze 2 hét intenzív gyakorlással. Döbbenetes, de számos más területen is éreztem és érzem ma is a pozitív hatását.

Oktatást Dunakeszin, illetve Budapesten és online is vállalok, egyéni konzultáción és csoportos tanfolyam keretein belül. Szívügyem a gyerekek helyes légzésének támogatása, hiszen ezáltal számos felnőttkori problémát meg lehet előzni, a gyermek lehetőséget kap a birtokában lévő képességeinek maximális használatára. A szájlégzés a gyerekek körében olyan mértéket öltött, ami ezt egy égető problémává teszi. Én ezen szeretnék változtatni, edukálni a szülőket, hogy ezzel mielőbb foglalkozni kell, és van rá megoldás is.

Kapcsolódjunk a social média felületein:

https://www.facebook.com/pavatoll.mozgasfejlesztes.joga
https://www.facebook.com/BEV.fitness.joga

Ezeken a neveken megtalálsz még az Instagramon, Tiktokon és a saját nevem alatt a Youtube-on is.

telefon: +3630 7994612
email: [email protected]

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop