Follow Us

Buteyko Breathing Practitioners – Hungary

Varga-Szilagyi Gyula

Elete nagy reszeben kronikus asztmaban szenvedett. A Buteyko-fele legzestechnika alkalmazasaval tokeletesen meggyogyitotta magat. Irorszagban Patrick McKeownnal, Andrej Novozsilovnal es Moszkvaban Ludmilla Buteykonal szerzett Buteyko terapeuta, majd terapeuta-tanari diplomat. Tanfolyamai reven Magyarorszag-szerte rengeteg embert segitett hozza, hogy megjavitsa eletminoseget, visszanyerje egeszseget.

Gyula suffered from asthma for most of his lifetime. After applying the Buteyko Method he made a complete recovery. He was trained as a practitioner by Patrick McKeown, Dr Andrey Novozhilov and Dr Ludmila Buteyko. He is also accredited to train Buteyko practitioners. Many people have greatly improved their quality of life and reduced their need for medication after they attended his courses.

Gyula offers Buteyko courses throughout Hungary.

Varga-Szilagyi Gyula
Tel: +36 20 955 3435
E-mail:info@buteyko.hu
Web: http://buteyko.hu/ and https://www.facebook.com/buteyko.hu/

Péter Lakatos

Peter is a Master SFG Instructor with Pavel Tsatsouline and creator and Chief Instructor of Ground Force Method. He is also a Krav Maga Expert 3 Level Instructor and International Team Instructor with Eyal Yanilov, Krav Maga Global. Peter is also a Black Belt Brazilian Jiu Jitsu practitioner with Carlson Gracie Jr and Buteyko teacher, Oxygen Advantage master trainer. He works with elite athletes, special units around the World and consults with Olympic Federations.

 

Contact:

Email: peter@peterlakatos.hu
Web: www.peterlakatos.hu

Oxa bemutatkozás v

Esettanulmányok (a sablon letölthető az oldalról)

200 szavas életrajz. Ki vagy te, mit tanítasz, hol dolgozol, milyen klienseket keresel. Mutasd be, jellemzően kikkel szeretsz foglalkozni (pl. gyerekek, felnőttek, asztma, szorongás, alvási apnoé, stb.)

Közel 30 éve keresem a harmónia, az egészség megőrzéséhez, visszaszerzéséhez hatékony módszereket. Buteyko módszer volt, az egyik mely igazi áttörést hozott. Segítségével az egészség egyik legfontosabb elemét a légzést segítem helyreállítani, mely igazi áttörést biztosit az embereknek.

2011-ben az év Coacha voltam International Coach Federation-nal.

Oxa bemutatkozás v
Tel: +36 20 922 5475
E-mail:info@buteykolegzes.hu
Web: http://buteykolegzes.hu/ and https://www.facebook.com/legzesterapia

Gábor Szivós – Eger, Hungary

Edző vagyok – kemény stílusú kettlebell-instruktor, gerincbarát-edző, aki azt tapasztalja, hogy a mai modern emberben az életmódunk miatt elromlanak a dolgok és sokszor előbb helyre kell állítani a helyes működést, csak utána foghatunk bele a valódi edzésbe.
Gyerekkorom óta sportolok és kb húsz éve vagyok parlagfű allergiás. Ez a két dolog az, ami elvezetett a Buteyko-módszer tanulmányozásához, majd gyakorlásához és a jobb teljesítményen és egészségen keresztül, egy jobb életminőséghez. Szeretném ezt az utat másoknak is megmutatni.

Véleményem szerint edzőként felelősséggel csak úgy tevékenykedhetem, ha tanítványaimnál a megfelelő alapokra építek fizikális kapacitásokat. Ilyen alap, az alapok alapja, a légzés hatékony működése.

Ehhez én a ButeykoClinic módszert használom úgy a csoportos óráimon, mint a privát edzéseimen, vagy akár a gerincsérv megelőzéssel foglalkozó mini edzés-sorozataimon is.

Location: Hungary, Eger
Mobile: +36703872133
Email: szivosgabor76@gmail.com
Facebook: Szivós Gábor
Instagram: szivosgabor_edzo
Web: www.forfit.hu

Cserhalmi Eszter – Miskolc, Hungary

StrongFirst Elite instruktor, edző, sport-táplálkozási coach, gerinctréner, jóga oktató és Oxygen Advantage Master trainer vagyok.

Mindig imádtam a sportot, a mozgást, de gyemekkori mozgás-által kiváltott asztmás tüneteim miatt a helytelen légzés sokáig akadályozta, hogy felhőtlenül élvezhessem a sportot. Családomban asztmás és magas vérnyomásos betegek problémáira keresve enyhülést találkoztam a Buteyko Clinic módszerével és 2015 óta aktívan gyakorlom. Azonnal magával ragadott az egyszerűsége, a könnyű alkalmazhatósága és hogy mennyire könnyen személyre lehet szabni minden gyakorlatot. Azóta szenvedélyese tanítom mindenkinek, aki nyitott a változásra és komolyan gondolja az egészsége vagy akár a sport-teljesítménye javítását.

Location: Miskolc, Hungary
Mobile: +36 70 395 3651
Email: eszter.cserhalmi@gmail.com
Facebook: Cserhalmi Eszter