Buteyko Breathing Clinic Instructors – Finland

peraemaaSirpa Peramaa MA. Dip. Buteyko – Tampere, Finland

Sirpa is one of the first persons to be certified as a Buteyko instructor in Finland. Her passion as a Buteyko instructor stem from being a chronic asthmatic for the past ten years. In addition, asthma has affected many members of her family and helping others to free themselves from this chronic condition is her motivation. She conducts clinics in Tampere.

Tel: +358 50 305 4051
Email: [email protected]
URL: buteyko.fi

Marketta profiilikuvaMarketta Manninen

Marketta Manninen completed Patrick McKeown’s Buteyko instructor course in London in March 2013. She has been working as a breathing instructor ever since.

She owns a registered trademark Hoitava Hengitys HB® (Healing Breathing). She gives lectures and courses to groups and individuals all over Finland. She also trains Hoitava Hengitys -instructors.

People who attend Marketta’s breathing-classes include both private persons seeking for non-pharmaceutical approach for their health problems and also health-care professionals such as physiotherapists, speech therapists and masseurs.

Marketta has previously been working as a instructor of alternative therapies, such as reflexology, but today concentrates solely to her greatest passion, which is working as a breathing coach.

Read more: http://www.hoitavahengitys.fi

1Niina Sarjanoja – Tampere, Finland

Heippa! Minä oon Niina, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta puhuja ja oman onneni luoja. Oon myös personal trainer ja oon täydentänyt ammattitaitoani muun muassa NLP, Buteyko ja Oxygen Advantage -koulutuksilla. Intohimoni, jota joku kutsuisi työkseni, on auttaa muita omaksumaan terveyttä edistäviä elintapoja ja näin elämään terveempinä ja onnellisempina. 

Oon aina ollut urheilullinen ja tykännyt liikunnasta, mutta ihan kuten monelle muullekin, tie ei ole aina ollut helppo. Oon käynyt omat kamppailuni tasapainon löytämisessä liikunnan, ravitsemuksen ja ylipäätään elämän suhteen. Sen vuoksi haluan nyt auttaa myös muita löytämään sen saman tasapainon ja elämään elämäänsä onnellisena ja hyvinvoivana. 

Ennen vuotta 2018 en ollut kiinnittänyt juurikaan huomiota hengitykseeni enkä liioin ajatellut, että siinä voisi olla korjattavaa. Tuolloin en vielä ymmärtänyt kuinka suuri merkitys hengityksellä on terveyteen ja hyvinvoitiin. 

Tutustuin Oxygen Advantage® -hengitystekniikoihin ja päätin kokeilla saamiani harjoituksia ja ohjeita. Mulla ei ollut varsinaisia vaivoja, mutta jotkut merkit viittasivat siihen, että hengityksessäni saattaisi olla parantamisen varaa. Olin esimerkiksi aamuisin usein väsynyt ja tukkoinen. Pian harjoitusten aloittamisen jälkeen huomasin selkeitä muutoksia ja aamujen väsymys ja tukkoisuus alkoivat väistyä. 

Luonnollisesti innostuin aiheesta entisestään ja kun innostun jostain kovasti, haluan jakaa saamaani tietoa muillekin. Tiesin, että hengitysharjoituksista olisi apua monelle. Päätin kouluttautua sekä Buteyko että Oxygen Advantage® ohjaajaksi ja siitä lähtien oon opettanut asiakkaitani parantamaan omaa hengitystään ja näin ollen myös hyvinvointiaan. Jo lyhyessä ajassa oon päässyt todistamaan hienoja muutoksia ihmisten hyvinvoinnissa harjoitusten myötä. 

Oon onnellinen, että saan auttaa ihmisiä jakamalla tietoa ja ymmärrystä hengityksen ihmeellisestä maailmasta osana kokonaisvaltaista hyvinvointia. Saanko auttaa myös Sinua voimaan paremmin?

Phone number +358 40 939 4997
Email: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/ptniinasarjanoja
Instagram: @niinasarjanoja

michael cramm imgMichael Cramm

Hi, my name is Michael Cramm. I am a clinical naturopath, nutritionist, kinesiologist, lecturer and meditation/yoga teacher from Helsinki, Finland.

Clinically, I specialize in Nutri-Spec metabolic nutritional therapy: Apart from my clinical work , I teach regular meditation classes and yoga based physcial exercise.

I really love to work with clients that are well motivated to learn about metabolic nutrition as well as exercise programs that include authentic movement, correct breathing and meditation.

I have offices in Lauttasaari, Helsinki and Kristiinankaupunki, Pohjanmaa.

You can read about me :

Read More: www.nutri-spec.fi
Website: www.stillpointmeditation.fi
Email: [email protected]

Reijo Parkkila imgReijo Parkkila

Olen YTM, opettaja ja erityisopettaja, työnohjaaja ja Buteyko-ohjaaja (CertBBM). Työskentelen aikuisen ja nuorten opettajana ja erityisopettaja sosiaali- ja terveysalalla sekä yrityksessäni luennoitsijana, työnohjaajana sekä hengitysvalmentajana.

Hengitysvalmennukseni sopii sinulle, jos haluat parantaa kokonaisvaltaista terveyttäsi, kehittää keskittymisesi ja läsnäolosi taitojasi, oppia rentoutumaan tai etsit helpotusta stressiin, ahdistukseen, paniikkihäiriöön, masennusoireisiin tai uupumukseen. Jos sinulla on unettomuutta, kuorsaamista tai obstruktiivinen uniapnea, hyödyt hengitysvalmennuksestani. Buteyko-menetelmä tuo helpotusta myös korkeaan verenpaineeseen, astmaan tai allergiseen nuhaan. Lapset ja nuoret, joilla on ADHD-tyyppisiä oireita, hyötyvät myös valmennuksestani.

Toteutan Buteyko-menetelmän ryhmä- ja yksilövalmennusta. Yksilövalmennusta tarjoan myös etäyhteydellä. Luennoin työyhteisöille ja tiimeille hengityksen merkityksestä. Käsittelen luennossani hengityksen ja autonomisen hermoston yhteyttä. Opimme keinoja, miten rauhoittaa autonomista hermostoa, kehitämme stressinhallintakykyä sekä parannamme fyysistä suorituskykyä.

Olen koulutettu työnohjaaja (StoRY) ja minulla on yli 10 vuoden kokemus työnohjauksesta sosiaali- ja terveysalalla. Hyödynnän Buteyko-menetelmän hengitysharjoituksia työnohjauksissani erityisesti stressin, uupumuksen tai jännitysoireiden hallinnan tukena.

Email: [email protected]
Web: www.kohtaava.fi/hengitysvalmennus/

Elisa Jaakola - OuluElisa Jaakola – Oulu

Olen puheterapeutti ja työskentelen eri ikäisten asiakkaiden kanssa. Työskentelen sekä etänä että vastaanotolla/asiakkaan lähiympäristössä.

Kiinnostuin Buteyko-menetelmästä, kun halusin myös itse oppia hengittämään paremmin ja olin kohdannut myös työssäni paljon hengitysongelmia (mm. suuhengitystä, pinnallista hengitystä). Olen kouluttaunut jonkin verran myös myofunktionaalisiin terapiamenetelmiin. Buteyko-menetelmä ja myofunktionaalinen terapia tukevatkin toinen toisiaan.

Asiakkaakseni ovat tervetulleita niin lapset kuin aikuisetkin – sekä lähiterapiaan että etäterapiaan. Hengitysharjoittelu on ollut useimmiten osana muuta puheterapeuttista kuntoutustani, mutta otan mielelläni vastaan asiakkaita myös pelkästään harjoittelemaan optimaalista hengitystä.

Buteyko – menetelmä tuo helpotusta mm. astmaan, allergiseen nuhaan, uniongelmiin (mm. uniapneaan, kuorsaamiseen) ja keskittymisongelmiin. Optimaalisen hengityksen harjoittelu on tärkeää kasvuiässä olevalle lapselle ja olisi usein tärkeä kuntoutuksen osa myös purennan hoidossa. Hengittäessä suun kautta, kieli lepää alhaalla eikä tue ylähammaskaaren normaalia leveyskasvua. Lisäksi suuhengitys voi vaikuttaa siihen, että alaleuka jää liian taakse.

Phone number: +358 44 970 4619
Email: [email protected]
Web: https://premera.fi

Marie HildenMarie Hildén – Tampere

My name is Marie and I am a nurse and a public health nurse specialized in school children.

I have cared for clients with various health issues since 1996 and have additional diplomas in TCM acupuncture, homeopathy, councelling (cognitive-integrative short interval psychotherapy) and Craniosacral Therapy.

I teach Buteyko Method, Health Qigong and Feldenkrais Method to individuals and small groups.
My office is in Tampere. Welcome!

 

Phone: +358505951137
Email: [email protected]
Website: www.mariehilden.fi

Michael Cramm Kristiinankaupunki HelsinkiMichael Cramm – Kristiinankaupunki & Helsinki

Hi, my name is Michael Cramm. I am a naturopathic doctor, meditation teacher, yoga teacher, anatomy teacher and martial artist. I live in Kristiinankaupunki in Finland and have a clinic in Helsinki. I work with people that are interested in meditation, naturopathy, nutrition and right breathing.

 

Website: https://stillpointmeditation.fi/
Email: [email protected]

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop